CU VÂRFUL BONT (VVD) în campanie electorală. 

Acum 5 ani scriam că, datorită forței vitale a PSD, Johannis nu avea nici o șansă la prezidențiale, mai ales că Victor Viorel era mai incisiv ca o viperă și avea zece procente în fața lui. Votul popular l-a impus pe neamț, cu toate eforturile celui mai mare partid politic: dacă poporul vrea…
S-a dus zdravăn în jos acest mare partid, după un Dragnea care l-a condus autoritar spre prăpastie și care și-a desemnat o slugă premierul României, o femeie care n-are mai nimic din ce să iasă politician, o tipă cu mari probleme în utilizarea limbii române, care în 9 - 9 !!! – ani de europarlamentar, când avea timp și bani mulți să învețe la 2 facultăți, a progresat înspre analfabetism și neștiință. Când a impus-o, fostul șef de partid a ținut cont de singurul său „merit” loialitatea față de el, în contrast cu ceilalți foști prim miniștri care și-au luat coada la spinare.
Nu se poate să nu ținem cont de forța din mase a urmașului PCR, cât timp populația îmbătrânită azi a crescut la ideologia internaționalismului proletar. Semnalez că înregistrez zi de zi o mobilizare fără precedent a dragniștilor nevoiți să argumenteze în felurite feluri că VVD ar fi tare potrivită pentru funcția supremă în stat. Deci împrejurul ei fac zid toți deștepții partidului, toți cei cu funcții promovați de sistem, fără cine știe ce merite decât cel esențial, știu să ducă oala de noapte a șefului. Și, să observăm că au fost cooptați de voie de nevoie și mari valori ale națiunii. Cum să accepte aceștia ca să-i reprezinte „proasta României” (tastați pe internet, să vedeți) să aibă în frunte pe o incapabilă patentată, devreme ce nici în 2 ani de când e prim ministru să nu dea semne de corijare, deci că învață câte ceva. Mare dilemă nu numai pentru cei deștepți cum și pentru oamenii simpli care știu cum a fost să aleagă președinții de CAP_ dintre sărmanii satelor, fără habar sau capacitate de agricultori.
Prost (proastă), dar e prostul nostru cam zic ei.
Slabă Dăncilă, dar așa puterea e la noi, gândesc ei.
Cu asta o ducem noi mai bine… dar aici, la noi acasă, unde, oricum, nimeni n-are ce ne face. (Că primarul e mare și tare, chiar prea tare într-o comună se tot știe).
Dar ce faci cu ȚARA când o… („prăpădită” ca asta) o duce către prăpastia cea mare ?
Plugul de arat pe pământurile noastre are fierul care desțelenește și ține direcția bună. Când din diverse motive acesta are unghiul negativ sau vârful bont nici vorbă să iasă treaba bună, chiar cu 5 brăzdare e jale ce iese. Păi, Veorica Vasilica nu e tocmai vârful bont ?
O să votez Johannis duminică, din cauza acestui vârf din PSD care, acum e candidatul cel mai prost din câți au putut fi, cu părerea de rău că deștepții de la bază s-au lăsat conduși de proștii de la vârf.
La vârful bont…va fi operația de după alegeri.


[ add comment ] ( 2 views )

<<First <Back | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | Next> Last>>