BOANTA A DEMISIONAT (!?) 

Observațiile din editorialul trecut țin de realitatea din interiorul PSD-Dragnea care și-a nominalizat o ființă fără minte dar lingareță să=l continue. VVD știut să-i ducă oala, a condus guvern fără competență a împins în continuare pe tobogan partidul fără ezitare, a plecat cu mult scandal ca să facă și mai rău. Rău partidului și bine țării care se scutură cât se poate de repede de relele mereu promovate. Rămâne de văzut cât o ajută Guvernul Orban, PNL și Johannis.
Dracii vin prin sârme,voiam să-mi intitulez acest editorial, considerând că telefonul, televiziunea, calculatorul se alimentează prin tot soiul de sârme și cabluri. Diavolul juca pe sârmă în acest trecut imediat, dar și viitorul se anunță…tot prin sârme.
Să nu creadă cineva că e valabilă vorba „schimbarea domnilor, bucuria nebunilor” pentru că în acest caz nu Iohannis făcea, ori poate face, ceea ce trebuie pentru bunăstarea românilor, pentru readucerea valorilor acasă, ci un guvern care să aibă grijile (că nu poate fi doar una) pentru oamenii săraci din țara bogată. Noua „echipă” pornită numai spre a-și umple buzunarele ar putea fi mai rea decât cea veche. Cel puțin la nivelul județului Vaslui, eu am mari rezerve…
Boanta a demisionat, dar deștepții din partid trebuie să alcătuiască o opoziție valoroasă care să-i supravegheze, să-i determine pe cei cu pixul să facă ceea ce trebuie (apropo de ce spunea Wilson), tot ei să pună acolo tot un deștept și nu vreo altă loază, pentru că bănuiesc ce umilință a fost pentru mințile înzestrate și treze încă în partid, s-o suporte pe „proasta României” cum îi face de râs. Ne mai putem mira de ce Johannis a defilat în prezidențiale ?
La Vaslui, liberalii n-au făcut mai nimic să scoată procentele (s-a zbătut Arcăleanu) care sunt ale lui Johannis și nu ale lor. De ani de zile apartenenții la PNL au fost pesediști vopsiți, și știu că liberalii și peremiștii erau în opoziție doar cu ecologiștii pe care i-am reprezentat și nu cu gașca aia câștigătoare a alegerilor locale și parlamentare.Când vreunul (ca dr. Moțet) ieșea la bătălie era șuntat rău, chiar îndepărtat ca să nu mai spun c denigrat era. Am simțit-o pe propria-mi piele când am candidat la primăria Vaslui: mergea grupul liberal în fața mea și le zicea oamenilor: „votați liberalii, dar nu și pe Marin”, și asta în tot orașul.
Mai cred că la nivelul județului Vaslui, vârful liberalilor este tot o săgeată boantă, că prea a pactizat cu psd-ul la putere…dintotdeauna.
Mai știu că tot PSD-ul va ieși la locale, și, probabil la parlamentare, deși are în formație câte un reprezentant care de peste un deceniu n-a rostit vreun cuvânt, să-i auzim măcar cum sună glasul. Știm dedesubturile.
Boanta a demisionat, dar, la noi, cum va fi cu vârful bont al PNL ?


[ add comment ] ( 2 views )

<<First <Back | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | Next> Last>>