GALCEAVA ,,REGELUI” PONTA cu lumea (noastra) ! 
Dupa nazurile de rigoare, care sa stimuleze interesul pentru prezenta sa intr-o competitie electorala, iata-l pe Victoras incalecat pe bividiul baronilor inarmat cu distrugerea USL (ce lovitura..., din care a iesit in mare castig, el fiind de vina pentru dezmembrarea aliantei si nu numai!), avand lancea mereu inspre Basescu, din nou important vehicol electoral si armura protectoare a baronilor (de loc locali, la cata influenta, putere si avere au).
Social - democratii (hm! ii reprezinta pe cei saraci… au averile lor foarte mari!) vor si reusesc sa reprezinte stanga speciala a acestor vremuri romanesti. Ei sunt de departe cei mai organizati datorita lui Ion Iliescu, social - comunistul tuturor timpurilor!
Teribil, Ponta are acum calea netezita pentru Cotroceni.
,,Nimeni n-avea ceea ce el avea! si n-au invins!” (Jebeleanu) dar batalia lui Victor Viorel nu inseamna un ,,Hanibal ante pestas” ci flutura un steag imens si o idee moderna, in concepte care de care mai palpabile. Mititeii si carnatii (eventual, cu fasole) vor determina multimea (era sa zic prostimea) sa iasa la vot in noiembrie mai ales ca si vinul va fi mai ieftin atunci.
De ce acum despre prezidentiabil?
Ca putini altii Ponta care influenteaza viata acum la modul cel mai prezent: preturi mici (40 - 60 de bani pe kg la cereale), ducand in continuare prapadenia din agricultura si mai mici si mai descurajante in alte domenii: cresterea vitelor, cultura vitei de vie, apicultura.
Politica preturilor mici (o sa spuneti ca-i piata libera... dar nu e!) ii loveste rau - rau pe acestia din urma, anul fiind aproape dezastruos.
Viata politica in curvasareala ei influenteaza clar tot ce misca in neamul romanesc, inclusiv in emigratie.
Batalia electorala e parte a existentei noastre, dar cea mai puternica e la alegerile locale nu la prezidentiale. Are fonduri - si le are - are sprijin pe bogati (si-l are!), are succese in justitie, are carisma si are buni consilieri - habemus presedinte!
In fapt captivul PSD-istilor este pe cai mari si de dinainte invingator. Pe drum l-a pierdut pe Crin Antonescu, Predoiu nu poate, Diaconescu nu-i de talie si nici bani nu are, independentii isi promoveaza afacerile (Catarama si Ghise), cativa se zbat sa mai fie in atentie.
La numaratul bobocilor ar fi tare bine sa fie macar doua adica un tur in care cel care vine din dreapta, Iohannis cred, sa spuna ce pierdem cand il alegem pe… ,,favorit”!
Cand aud de alegeri fac par mistert: 2 - 3 - 4 campanii de alegeri inseamna alte miliarde pe cap de locuitor pe care tot noi amaratii le suportam. Macar avem aluzia democratiei in paralel cu deziluzia rezultatelor muncii noastre!
Batalia (cearta) domnilor bucurie nebunilor! Galceava lui Victor Ponta e artificiala, dar cu lumea nestiutoare, paguboasa si inutila. Dar… altfel, azi, nu se poate!


[ add comment ] ( 30 views )

<<First <Back | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | Next> Last>>